Skolfakta

Antal: 19

• Föräldraråd

Här publiceras datum för skolans föräldraråd.

Föräldraråd höstterminen 2017

• Frånvaroanmälan

Elevers sjukanmälan sker per sms till klassläraren senast 07.45

• Praktiskt/Estetiska ämnen

Idrott och hälsa, slöjd och musik.

Skolans lärare inom de Praktiskt/Estetiska ämnena är:

Emily Hultman, Slöjd (trä- och metall)

Sofie Fischer, Slöjd (textil)

Nadja Nordmyr, Idrott och Hälsa

• Elevporträtt

Start

Västertorpsskolan är en skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 540 elever.

Vi arbetar för:

• Åk 4-6

Verksamheten i årskurs 4-6 utgörs av åtta klasser och skolans fritidsklubb. Klasslärarna inom samma årskurs arbetar tillsammans med planering och undervisning i årskursen.

• Om skolan

Västertorpsskolan byggdes år 1950 för årskurserna 1-9 efter arkitekten Stig Åkermans ritningar och var 10 år senare norra Europas elevtätaste skola.

• Blanketter

Klicka på länkarna nedan till aktuella  blanketter som du kan behöva som elev eller vårdnadshavare på Västertorpskolan. (Omdirigering till stockholm.se sker, se rubrik "Skola", "Barnomsorg")

• Slöjd

Vi som arbetar här heter Albin(Trä/metall), Sofie och Emelie (Textil).

På slöjden lär vi oss att:

• Klass CSI

Klass CSI består av elever med speciella behov. Dessa elever tas in till denna grupp centralt och kan komma från flera olika delar av Stockholm.

• God kommunikation med vårdnadshavare som har sina barn på vår skola

När du undrar över något som gäller skola och fritids/klubb önskar vi:

1. att du vänder dig till de vuxna som det berör
    2. att du vänder er till biträdande rektor om du tycker att du inte får den respons som du önskar eller om det rör övergripande frågor gällande verksamheten eller hela verksamhetens organisation.
    3. att du vänder dig till rektor

Vi är en professionell personalgrupp som vill ditt barns allra bästa.  Vi vill att ditt barn ska uppnå goda resultat och känna trygghet och trivsel på vår skola.

Personal & skolledning

• Pedagogik

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

• Bibliotek

Varmt välkommen till biblioteket! Vi har fått nya fina möbler som inbjuder till en stunds avkoppling med en bra bok. Fråga mig gärna om hjälp. Du kan också lämna förslag på böcker som du tycker att biblioteket borde ha. Vi hörs och syns!

• Elever och vårdnadshavare

Här hittar du information om trygghetsgruppen, frånvaro, ledighet och föräldraråd samt blanketter och dokument.