E-tjänster och blanketter

E-tjänster hos Stockholms Stad

Söka skola

Använd e-tjänsten Söka Skola (länk i nytt fönster) om du vill söka plats hos oss till ditt barn. Det går endast att ansöka via e-tjäntsen under ansökningsperioden som är 15 februari-15 mars. Vill du ansöka om plats utanför ansökningsperioden behöver du lämna in en blanket till oss. Du kan läsa mer om hur det går till att söka skola här.

E-tjänst: Söka skola

Uppsägning av fritidshem eller fritidsklubben

För att säga upp ditt barns plats på ett av våra fritidshem eller på fritidsklubben behöver du använda dig av e-tjänsten Förskola och pedagogisk omsorg (länk i nytt fönster). Du kan läsa mer här.

E-tjänst: Förskola och pedagogisk omsorg

Blanketter

I våra verksamhetsdokument på skolplattformen hittar du som är vårdnadshavare de dokument och blanketter du behöver. Du kan också söka bland Stockholms Stads blanketter.

Blanketter: Stockholms stads blanketter A-Ö